LOGIN
  SEARCH
  

VG-LISTA 
ARCHIVE 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Help find the song
Top 20 charts around the world of ma...
Forum opened
Date of Publication
Norway Year End Charts


 
HOMEFORUMCONTACT

MARIE FREDRIKSSON
2 fans
Show fans

Become a fan


DISCOGRAPHY MARIE FREDRIKSSON
Discography Singles

TitleLabelRelease
Änglamark (Artister För Miljö)Det Naturliga Steget1992
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
Het vindEMI1984-09-20
Den sjunde vågenEMI1986-02-17
Efter stormenEMI1987-10-12
Den ständiga resanEMI1992-10-29
I en tid som vårEMI1996-11-04
The ChangeEMI2004-11-15
Min bäste vänCapitol2006-06-14
Tid för tystnad - Marie Fredrikssons balladerMary Jane / Amelia2007-11-28
Nu!Parlophone2013-11-20
 
Discography Albums - Live

TitleLabelRelease
Äntligen Live!Capitol2003-03-05
 
Discography Albums - Best Of

TitleLabelRelease
Äntligen - Marie Fredrikssons bästa 1984-2000EMI2000-03-31
 
Discography Albums - DVD

TitleLabelRelease
Äntligen - SommarturnéEMI2000
 
MARIE FREDRIKSSON IN NORWEGIAN CHARTS
Albums

TitleEntryPeakweeks
Den ständiga resan49/1992171
Äntligen - Marie Fredrikssons bästa 1984-200037/2000611
SONGS BY MARIE FREDRIKSSON
Sort by: Title | Year
(Du är en) vinnare
2:nd Chance
A Table In The Sun
Aftonfalken
Aldrig längre bort än nära
Aldrig mer igen
Aldrig som främlingar
Aldrig tillbaka mer
All About You
All You've Gotta Do Is Feel
Alla mina bästa år (Frida & Marie Fredriksson)
Alone Again
Änglamark (Artister För Miljö)
Ann Katrin, farväl
Ännu doftar kärlek
Äntligen
April Snow
Även vargar måste välja
Bad Moon
Bara 3 ord
Bara för en dag
Ber bara en gång
Berusa mig
Där du andas
Där isen är som tunnast
Den bästa dagen
Den där novemberdan
Den öde stranden
Den sjunde vågen
Den ständiga resan
Det är nu!
Det bästa som nånsin kan hända
Det blåser en vind
Det finns mycket man inte känner till
Det jag verkligen ville
Det regnar igen
Det som var nu (Marie Fredriksson med Patrik Isaksson)
Din bäste vän
Drömmen
Efter så många år
Efter stormen
En känsla av regn
En stund
Ett bord i solen
Ett enda liv
Ett hus vid havet
Felicia - adjö
För dom som älskar
Genom ett krossat fönster
Guldgruva
Här kommer natten
Helig man
Herren ber för dig
Het vind
I en tid som vår
I morgon
I Want To Go
Ingen kommer undan politiken
Jag brände din bild
Jag går min väg
Jag ger dig min morgon
Jag ska ge allt
Jag undrar vad du tänker på
Kaffe och tårar
Känn dig som hemma
Kärlekens skuld
Kom vila hos mig
Längtan
Längtan (Intro)
Låt mej andas
Love 2 Live
Man måste veta vad man önskar sig
Many Times
Medan tiden är inne
Mellan sommar och höst
Mild varm vår
Min trognaste vän
Mot okända hav
Mother
När du såg på mej
När vindarna vänt
Natt efter natt
Om du såg mej nu
Om jag vore arbetslös
Ordet är farväl
Rickie Lee
Så länge det lyser mittemot
Så skimrande var aldrig havet
Så stilla så långsamt
Silver i din hand
Sista sommarens vals
Skyll på mej
Sommaräng
Sparvöga
Stjärna som brinner
Tag detta hjärta
The Change
The Good Life
Tid för försoning
Tid för tystnad
Till sist
Tro
Tro på mej
Tusen ögon
Ut ur skuggan, in i solen
Vad vore jag utan dig
Värdighet
Varmt och djupt
Vem kan man lita på?
Vem tror du att du är?
Veronica
Vidare igen
Vinterängel
ALBUMS BY MARIE FREDRIKSSON
Äntligen - Marie Fredrikssons bästa 1984-2000
Äntligen Live!
Den sjunde vågen
Den ständiga resan
Efter stormen
Het vind
I en tid som vår
Min bäste vän
Nu!
The Change
Tid för tystnad - Marie Fredrikssons ballader
DVDS BY MARIE FREDRIKSSON
Äntligen - Sommarturné
THE BEST RATED SONGS BY MARIE FREDRIKSSON
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Natt efter natt65.5
Ännu doftar kärlek145.29
Den bästa dagen75.29
Äntligen95.22
Så stilla så långsamt55.2
Om du såg mej nu55.2
Tro165.19
Efter stormen115.18
Bad Moon65.17
Mellan sommar och höst135.08
THE MOST KNOWN SONGS BY MARIE FREDRIKSSON
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Tro165.19
Ännu doftar kärlek145.29
Mellan sommar och höst135.08
Sparvöga135.08
Alla mina bästa år (Frida & Marie Fredriksson)124.83
Efter stormen115.18
Äntligen95.22
2:nd Chance94.56
Den bästa dagen75.29
Natt efter natt65.5


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.78 seconds