LOGIN
  SEARCH
  

VG-LISTA 
ARCHIVE 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
sølv, gull og platina: certifications
Source of charts
Help find the song
Norway Year End Charts
Date of Publication


 
HOMEFORUMCONTACT

LILI+%26+LUNA
0 fans
Become a fan


DISCOGRAPHY LILI & LUNA
Discography Singles

TitleLabelRelease
Kolme kaljaa ja kaupunkiinRCA2020-07-24
LopputekstitSony2020-11-20
Kultainen häkkiSony2021-03-19
Tuhat poikaystävääSony2021-05-28
MelanieSony2021-10-29
Viinaa ja joogaaSony2023-04-28
JosefinSony2023-09-22
Mitä josSony2024-03-08
Sul ei ole hätääSony2024-05-10
 
SONGS BY LILI & LUNA
Sort by: Title | Year
2020
Kolme kaljaa ja kaupunkiin
Lopputekstit
2021
Kultainen häkki
Melanie
Tuhat poikaystävää
2023
Josefin
Viinaa ja joogaa
2024
Mitä jos
Sul ei ole hätää


Copyright © 2024 Hung Medien. Design © 2003-2024 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.22 seconds