LOGIN
  SEARCH
  

VG-LISTA 
ARCHIVE 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Help find the song
Top 20 charts around the world of ma...
Forum opened
Date of Publication
Norway Year End Charts


 
HOMEFORUMCONTACT

BJÖRN SKIFS
1 fan
Show fans

Become a fan


DISCOGRAPHY BJÖRN SKIFS
Discography Singles

TitleLabelRelease
Kom nuPolydor1969
Jag börjar andå hoppasEMI Columbia1971
Långsam sångEMI Columbia1972
Andra kan väl också seColumbia1972
Half Breed (Björn Skifs & Blåblus)EMI1973
MichelangeloEMI1975
FireflyEMI1976
LadyEMI1977
Härligt, härligt men farligt, farligtEMI1977
La Booga RoogaEMI1977
When The Night ComesEMI1978
Rococo rendez-vousEMI1978
Det blir alltid värre framåt nattenEMI1978
Lack Of CourageEMI1979
Hela natten långEMI1979
Fångad i en drömEMI1981
Innocent EyesEMI1983
The ArbiterRCA1984
Boys Will Be BoysEMI1984
Vild och vackerUrsus1985
Vill du inte ha mina kyssar...Ursus1986
To Touch YouUrsus1988
Stand By MeUrsus1989
Hooked On A Feeling (Oppopoppa Mix)SweMix1990
Om igenEMI1991
Måndag morgonCapitol2002
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
Watch Out!EMI1977
Decennier - sånger från en annan tidCapitol2005
Andra decennierEMI2006-11-22
Break The SpellRoxy / Capitol2011-11-16
 
Discography Albums - Best Of

TitleLabelRelease
50/50EMI1997-04-04
Skifs Hits!Capitol2004-09-24
 
BJÖRN SKIFS IN NORWEGIAN CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Michelangelo19/197574
Härligt, härligt men farligt, farligt16/197892
Hela natten lång10/1979102
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Björns bästa20/197898
Björn Skifs beste29/1978161
Split Vision11/1979126
Härligt härligt11/2002174
SONGS BY BJÖRN SKIFS
Sort by: Title | Year
(Solen lyser än på) mitt gamla barndomshem
Aina
Akta dej!
Ala säger att jag ser så ledsen ut
Aldrig sa' du så'na ord till mej
Alla har vi varit små
Allt detta och himlen därtill
Alltför sent
Andra kan väl också se
Angelica & Ramone
Är vi så rädda för varandra?
Baby Let's Run Away
Back To Where We Started From
Blå, blå vindar
Blås i A-dur
Boys Will Be Boys
Break The Spell
Damned If I Do
Där drömmar dör
Den dagen visorna dör
Det blir alltid värre framåt natten
Det regnar, regnar
Do You Wanna Dance?
Don't Stop Now
Du
En joker i leken
En liten smula kärlek
En månskenspromenad
En stilla flirt
Fångad i en dröm
Firefly
Följ mej bortåt vägen
Ge varann en vänlig hand
Get It Straight
Ginger Me
Godmorgon stjärnljus
Half Breed (Björn Skifs & Blåblus)
Håll mitt hjärta
Håll mitt hjärta (Carola & Björn Skifs)
Härligt, härligt men farligt, farligt
Have I Told You Lately
Havet, vinden och stjärnorna
Hela natten lång
Hooked On A Feeling (Oppopoppa Mix)
I Already Know
I Could Never Leave You
I mörkret med dig
In Dreams
Innocent Eyes
Jag blundar och drömmer
Jag börjar andå hoppas
Jessica
Julie Girl
Kom nu
Krama dej
Kreti Pleti
Kyss mig
La Booga Rooga
Lack Of Courage
Lady
Långsam sång
Längtar efter dej
Let 'em In
Let Music Live
Let's Kiss
Main Street
Måndag morgon
Med dig i mina armar
Med varann
Michelangelo
Mitt liv blev musik
När du sover
När jag först såg Mari
Nattens demoner
Nattens melodi
New York City Is Waiting
Ni som kan ro
Now And Then
Nu tändas åter ljusen i min lilla stad
Om 10 år
Om igen
Opening Ceremony (The Ambrosian Singers and Björn Skifs)
På en liten smutsig bakgård
Part Time Love
Pinewood Rally
Quartet (A Model Of Decorum And Tranquillity) (Denis Quilley, Elaine Paige, Björn Skifs & Tommy Körberg)
Räkna de lyckliga stunderna blott
Regntunga skyar
Right Where We Left Off
Rococo rendez-vous
Roomful Of Blues
Så ensam
Säg det i toner
Säg hur har du det med kärleken Ida
Säg va gör du med mig?
Sally va en reko brud
Sång om syrsor
Sånt händer mänskor varje dag
Shimmie Doo Wah Sae
Slow Down
Snälla stanna här!
Södermalm
Solen lyser även på liten stuga
Som en eld
Stackare, stackare
Stand By Me
Step Right Up
Tarantula
The Arbiter
The Hungry Years
Thing Called Love (Jill Johnson & Björn Skifs)
This Is Where The Story Ends
Till dig
Till en poet
To Touch You
Underbart är kort
Utan dej
Välkommen till mitt liv
Vart går du då
Vi bygger oss en båt
Vild och vacker
Vill du inte ha mina kyssar...
Violen från flen
Vispolska från Rättvik
When Our Lips Touch
When The Night Comes
When You Tell The World You're Mine (Agnes & Björn)
Where Are The Angels
Winning
Wonderful Tonight
You Better Run
You Got There In The End
You Were Loved
ALBUMS BY BJÖRN SKIFS
50/50
Andra decennier
Back On Track
Bästa nu och då
Björn Skifs beste
Björns bästa
Blåblus
Break The Spell
Da Capo
Decennier - sånger från en annan tid
Every Bit Of My Life 1967-2017
Härligt härligt
I2I
If... Then...
Ingen annan
Schiffz!
Skifs Hits!
Split Vision
Spök (Björn Skifs, Martin Ljung m. fl.)
Vild honung
Watch Out!
Zick Zack
THE BEST RATED SONGS BY BJÖRN SKIFS
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Michelangelo95.33
Härligt, härligt men farligt, farligt54.8
Fångad i en dröm184.17
Det blir alltid värre framåt natten163.94
When You Tell The World You're Mine (Agnes & Björn)113.27
THE MOST KNOWN SONGS BY BJÖRN SKIFS
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Fångad i en dröm184.17
Det blir alltid värre framåt natten163.94
When You Tell The World You're Mine (Agnes & Björn)113.27
Michelangelo95.33
Härligt, härligt men farligt, farligt54.8


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.39 seconds