LOGIN
  SEARCH
  

VG-LISTA 
ARCHIVE 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
Norway Year End Charts
Top 20 charts around the world of ma...
Angels for NO.1 -Pressie to Robbie W...
New : French charts before top 50
The DJ's Burning


 
HOMEFORUMCONTACT

SIGUR RÓS
5 fans
Show fans

Become a fan

Links
Official Page  http://www.sigur-ros.co.uk


DISCOGRAPHY SIGUR RÓS
Discography Singles

TitleLabelRelease
Ba Ba Ti Ki Di DoEMI2004-07-12
HoppípollaEMI2005-12-09
VarúðParlophone2012-05-21
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
VonSmekkleysa1997
Ágætis byrjunXL2000-09-04
()XL2003-01-27
Takk...EMI2005-09-11
Hvarf / HeimEMI2007-11-02
Með suð í eyrum við spilum endalaustEMI2008-06-20
InniKrunk2011-11-04
ValtariParlophone2012-05-25
KveikurXL2013-06-14
Ba Ba Ti Ki Di Do EP--
 
Discography Albums - Box

TitleLabelRelease
Valtari / Með suð í eyrum við spilum endalaustParlophone2014-08-29
 
Discography Albums - DVD

TitleLabelRelease
Valtari Film ExperimentParlophone2013-02-15
 
SIGUR RÓS IN NORWEGIAN CHARTS
Albums

TitleEntryPeakweeks
Ágætis byrjun36/2000176
()45/200264
Takk...38/200548
Hvarf / Heim46/2007212
Með suð í eyrum við spilum endalaust27/2008714
Inni46/2011321
Valtari22/2012124
Kveikur26/201363
SONGS BY SIGUR RÓS
Sort by: Title | Year
()
18 sekúndur fyrir sólarupprás
Ágætis byrjun
All Alright
Andvari
Ára bátur
Avalon
Ba ba
Bíum bíum bambaló
Bláþráður
Brennisteinn
Cold
Dauðalogn
Death Announcements And Funerals
Di do
Dögun
Duet
Ég anda
Ekki múkk
Festival
Fjögur píanó
Fljótavík
Flugufrelsarinn
Glósóli
Gobbledigook
Góðan daginn
Gong
Hafssól
Heysátan
Hjartað hamast (bamm bamm bamm)
Hljómalind
Hoppípolla
Hrafntinna
Hún Jörð
Í gær
Illgresi
Inní mér syngur vitleysingur
Intro [Ágætis byrjun]
Ísjaki
Kveikur
Leit að lífi
Lúppulagið
Með blóðnasir
Með suð í eyrum
Mílanó
Mistur
Myrkur
Ný batterí
Nyja lagid
Olsen Olsen
Oogun
Rafstraumur
Rembihnútur
Rukrym
Sæglópur
Salka
Sé lest
Sigur Rós
Starálfur
Stormur
Straumnes
Svefn-G-Englar
Svo Hljótt
Syndur Guðs (Opinberun frelsarans)
Takk...
The Rains Of Castamere
Ti ki
Track 7
Untitled #1 (Vaka)
Untitled #2 (Fyrsta)
Untitled #3 (Samskeyti)
Untitled #4 (Njósnavélin)
Untitled #5 (Álafoss)
Untitled #6 (E-Bow)
Untitled #7 (Dauðalagið)
Untitled #8 (Popplagið)
Valtari
Var
Varðeldur
Varúð
Veröld ný og óð
Við spilum endalaust
Viðrar vel til loftárása
Von
Where No One Goes
Yfirborð
ALBUMS BY SIGUR RÓS
()
Ágætis byrjun
Ba Ba Ti Ki Di Do EP
Hvarf / Heim
Inni
Kveikur
Með suð í eyrum við spilum endalaust
Takk...
Valtari
Valtari / Með suð í eyrum við spilum endalaust
Von
DVDS BY SIGUR RÓS
Heima
Valtari Film Experiment
THE BEST RATED SONGS BY SIGUR RÓS
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Svefn-G-Englar235.35
Untitled #8 (Popplagið)185.33
Festival185.33
Untitled #6 (E-Bow)155.33
Starálfur315.32
Sæglópur275.3
Untitled #3 (Samskeyti)125.25
Untitled #1 (Vaka)295.24
Ára bátur185.22
Untitled #2 (Fyrsta)95.22
THE MOST KNOWN SONGS BY SIGUR RÓS
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Hoppípolla395
Starálfur315.32
Gobbledigook304.5
Untitled #1 (Vaka)295.24
Sæglópur275.3
Inní mér syngur vitleysingur264.85
Glósóli245.08
Svefn-G-Englar235.35
Viðrar vel til loftárása205.2
Untitled #8 (Popplagið)185.33


Copyright © 2014 Hung Medien. Design © 2003-2014 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.28 seconds